Bekijk onze producten De meeste keus en de laagste prijs voor al uw lijmwerk! Diverse apparaturen beschikbaar!
Neem contact met ons op Heeft u een vraag of opmerking? Binnen 2 werkdagen zullen wij uw vragen beantwoorden.

Bedrijfsprofiel

Lijmpartner is sterk gespecialiseerd in verbindingstechniekoplossingen. Al vanaf 1989 actief in het leveren van lijmproducten, apparatuur en serviceverlening.

Visie & Missie

Missie: Primaire functie handelspartner in lijmen en bijbehorende randapparatuur. Industriële lijmen in de meest brede zin van het woord. Van Water gebaseerd tot PU-lijm en kitten. Plus de bijbehorende verwerkingsapparatuur. Functie is de klant een continuïteit en full service grade te bieden op gebruiksmateriaal en apparatuur. Dit moet continue kwaliteit en kennis opleveren.
Visie: Door de kennis over lijmen, verbindingstechnieken en applicaties te gebruiken om een verbetering, continuïteit en zekerheid in de productie te creëren. Hierdoor ontstaat een efficiënter en effectiever doel wat bereikt kan worden. In relatie met de klant dient er hierdoor een toegevoegde waarde te ontstaan die onderscheidend is. Ambitie is om te onderscheiden, verder groeien naar een volwaardige marktspeler in verbindingstechniek.Marktgroepen

Klantenbestand is vooral gericht op het MKB, eindgebruikers in assemblage, sociale werkplaatsen, productiebedrijven in de food en constructie van hout en staal (meubels etc.). Welke lijmen verwerken als bindmiddel om diverse soorten materiaal aan elkaar te verbinden. Het gaat vooral om de klant het gevoel te geven dat er door samenwerken een oplossing met meerwaarde gegeven wordt. Solutions with daily added value. Lijmen toepassen in producten moeten bijdragen aan het vernieuwende karakter van de productcyclus. Tegen concurrerende gronden. Zodat de klant zich gestuurd weet door de kwaliteit en het innovatieve van zijn/haar eigen product.

Werkwijze

Als partnerschap is er een vast aanspreekpunt. Uw organisatie kan rekenen op commerciële ondersteuning, advies en implementatie van lijm, apparatuur en andere technieken dan wel applicaties. Het is belangrijk te zorgen voor een correcte afhandeling binnen gestelde grenzen van tijd, middelen en financiën. Ook op het vlak van service staat Lijmpartner voor u klaar. Daar waar gewenst werken we samen met onze partners, u hebt slechts één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken.

Filosofie van Lijmpartner

Lijmpartner geeft een gedegen advies op uw verbindingsapplicaties.
Lijmpartner geeft tailormade oplossingen waar nodig.
Lijmpartner verzorgt een deskundige begeleiding.
Lijmpartner is flexibel.
Lijmpartner is servicegericht.
Lijmpartner is klantgericht.
Lijmpartner leverbetrouwbaar.
Lijmpartner werkt daar waar nodig samen met de juiste partners.